Security Training and Consulting szanuje prawo użytkowników do prywatności. Dba, ze szczególną troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegające ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich. Chcielibyśmy, by każdy Klient naszego sklepu czuł się w pełni bezpiecznie, dlatego też wprowadziliśmy systemy rejestracji i logowania. Rejestracja nie jest obowiązkowa do przeglądania zawartości sklepu. Jest jednak niezbędna przy dokonywaniu zakupów, wyrażaniu opinii o zamieszczonych produktach, informowania innych użytkowników Internetu o produktach w sklepie.

  • Rejestracja, dane osobowe

W formularzu rejestracyjnym należy podać dane osobiste, takie jak:  imię i nazwisko, adres e-mail, adres zamieszkania (ulica, nr, kod pocztowy, miejscowość, województwo, kraj), telefon oraz hasło. W formularzu należy też zaznaczyć, czy jest się zainteresowanym otrzymywaniem informacji o nowych publikacjach, ofertach a także - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów realizacji zamówień, wyrażania opinii o zawartych w sklepie produktach oraz informowaniu osób trzecich o produktach dostępnych w naszym sklepie.

Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez Security Training and Consulting jego danych osobowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.

Security Training and Consulting informuje, że jest administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach prowadzonego serwisu internetowego stac.pl

  • Płatność kartą płatniczą i przelewy on-line

W przypadku gdy Klient wybierze opcję płatności kartami płatniczymi, do firmy DotPay sp. z o.o. przekazywane są dane teleadresowe podawane jako adres płatnika oraz dodatkowo email Klienta i adres IP komputera poprzez który Klient składa zamówienie. Nie przechowujemy i nie przetwarzamy danych dotyczących kart płatniczych naszych Klientów.

  • Cookies

Security Training and Consulting informuje, że podczas sesji (czyli od momentu wejścia na strony sklepu do momentu jego opuszczenia) na komputerze użytkownika stosowany jest mechanizm "cookies". Cookies to dane, które nasz serwer zapisuje na dysku komputera użytkownika, dzięki czemu mamy pewność, że nikt się nie podszywa pod użytkownika. Jest to jeden ze sposobów zabezpieczenia naszego Klienta. Każda przeglądarka posiada opcję wyłączenia tego mechanizmu.

  • Niepożądane treści

Na stronach naszego sklepu nie ma miejsca na treści, które są sprzeczne z prawem polskim i międzynarodowym, nawołujące do nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej. W ofercie sklepu nie znajdziesz także pornografii, treści nagannych moralnie i uważanych powszechnie za nieetyczne.

  • Poczta

Security Training and Consulting nie wysyła niechcianej poczty (spam).

  • UWAGI

Użytkowniku, pamiętaj o tym, że:

  1. gdy korzystasz z jednego komputera wspólnie z innymi użytkownikami, to po zakończeniu korzystania z naszego sklepu wyloguj się, czyli "wyjdź" ze swoich ustawień, aby nikt nie mógł ich podejrzeć;

  2. dane podane przez Ciebie przy rejestracji znasz tylko Ty i Security Training and Consulting. Z naszej strony gwarantujemy, że nikomu nie zostaną ujawnione, Ty też zachowaj ostrożność w udostępnianiu ich osobom trzecim;

  3. wiele osób korzystających z sieci będzie chciało wyciągnąć od Ciebie informacje na Twój temat i użyć ich przeciwko Tobie lub innym osobom. Mogą to czynić z chęci zysku lub po prostu w ich mniemaniu dobrej zabawy, toteż zachowaj ostrożność.